torsdag 8. februar 2007

Hva er AGLOCO™ ?


AGLOCO™ er det første internet baserte økonomiske nettverk av sitt slag, som gir deg og meg en mulighet til å få andel i de store verdiene som til daglig blir skapt på internet! Annonsører, søke motorer, nett bedrifter og andre forretninger betaler ut store beløp i reklamepenger til enkelte selskaper, imot at de driver kunder til dem og deres websider. Det gjelder selvsagt å holde oppmerksomheten til deg og meg lenge nok til at de forhåpentlig kan tjene penger på det! AGLOCO™ ønsker å forandre på dette ved å betale oss brukere istedenfor!

AGLOCO™ er en medlemsorganisasjon av internetbrukere som betaler sine aktive medlemmer for den tiden de tilbringer på internet. Medlemmene laster ned og tar i bruk en Viewbar™, som er AGLOCO™'s egen teknologi. Denne teknologien muliggjør at reklame og tilbud på nettet kan skreddersys brukerens interesse-områder. Med millioner av medlemmer så vil AGLOCO™ kunne forhandle seg frem til svært gunstige avtaler som medlemmene vil tjene på, både direkte og indirekte. Medlemmene kan tjene enda mer ved å henvise (sponse) familie medlemmer og venner til AGLOCO™, og hver gang disse igjen henviser nye medlemmer i 4 nivåer.


Hva gjør så AGLOCO™ for å fjerne all tvil om at det verken er snakk om spredning av spyware, eller en trussel mot personvernet til medlemmene? AGLOCO™ har fått med seg verdens første personvernssjef på bedriftsnivå fra AllAdvantage - Ray Everett-Church. Verken annonsørene eller andre interesseorganisasjoner, vil noen gang få adgang til medlemmenes personlige data eller surfe-vaner for den slags skyld!

Man kan spørre seg selv om dette konseptet virkelig fungerer? AGLOCO™'s forgjenger - AllAdvantage - betalte ut over $120 millioner til sine medlemmer på 2 år. Selskapet ble imidlertidig verdsatt til rundt $1.4 milliarder (!) av Wall Street. Selskapet ble nedlagt i 2001 pga. dot com krakket den gang, noe som førte til at reklameinntektene tørket ut verden over. Les mer om AllAdvantage.

Et annen problem som oppstod i AllAdvantage tiden var at man ikke hadde kontrol med om inntektene stod i forhold til det som faktisk ble betalt ut til medlemmene. Dette har AGLOCO™ dratt lærdom av, og man har lagt opp til at hvert medlem ikke kan ha Viewbar™ aktivisert mer enn 5 timer per måned (i første omgang). Det er også lagt opp til at medlemmene får betalt en kombinasjon av aksjer og penger for bruken av Viewbar™.

Her er det at det begynner å bli virkelig interessant! Man får betalt en aksje per time Viewbar™ er i bruk. For første, andre, tredje, fjerde og femte generasjons sponsede, så får man en kvart aksje (1/4) per time Viewbar™ er i bruk. Hvilke aksjer er det her snakk om? AGLOCO™ er allerede igang med å få selskapet børsnotert på London Stock Exchange (AIM). Det er allerede anslått at selskapet kan bli verdsatt til over $150 per aksje! For nærmere analyse, ta en titt på Simmons Report.

Hvor stor er sannsynligheten for at AGLOCO™ kommer til å bli en gigant på størrelse med Google for eksempel? De fleste har fått med seg at YouTube.com ble solgt til Google i slutten av 2006 for $1.6 milliarder (!). Gründerne ble søkkrik på en 1 år gammel web side, som egentlig ikke har noe annet å tilby enn en mulighet for folk til å opplaste video snutter. Her er vi ved poenget; fikk brukerne prosenter av de $1.6 milliardene som ble betalt eierne av YouTube? Ikke ett rødt øre! Brukerne av Skype så heller ikke noe til de $2.6 milliardene som eBay betalte for selskapet i september, 2005. Rupert Murdoch var selvsagt også ute etter brukerne, da han nylig betalte $600 millioner for MySpace.

Siste nytt er at YouTube/Google har annonsert at brukerne skal få prosenter av annonseinntektene. Hvor har de fått den ideen fra mon tro? Det er meget stor sannsynlighet for at de store etablerte selskapene virkelig har begynt å skjelve i buksene pga. AGLOCO™'s inntreden. Medlemmene eier faktisk 100% av selskapet. Administrasjonen tar kun 10% i provisjon!

Hva har man eventuelt å tape på et medlemskap i AGLOCO™? Svaret er INGENTING annet en den tiden som blir brukt på å registrere seg, eller å fortelle om det til venner og bekjente! Det er med andre ord GRATIS å bli medlem, og det er også GRATIS å forbli medlem av AGLOCO™!

En Google aksje er i skrivende stund verd rundt $460! Kunne du tenke deg å eie 1000 Google aksjer for eksempel? Selvsagt kunne du det. AGLOCO™ har potensiale til å bli like store, men aksjene får du gratis...

P.S. Viewbar™ forventes å bli klar for nedlasting i månedskiftet februar/mars 2007. Sørg for å få så mange med deg som mulig før den tid! Klikk på banneren nedenfor og sett i gang!


Ingen kommentarer: